ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 
 
REPXPERT – δωρεάν, on-line τεχνική υποστήριξη

Το REPXPERT είναι το portal τεχνικής υποστήριξης των συνεργείων με λεπτομερή τεχνική ενημέρωση γύρω από τα προϊντα LUK, INA, FAG και Ruville όχι μόνο. Η εγγραφή στο site είναι δωρεάν! Γίνετε μέλος στο www.repxpert.com
Τι προσφέρει το REPXPERT;
• Βασικές γνώσεις, συμβουλές διάγνωσης και τοποθέτησης
• Δωρεάν πρόσβαση στον κατάλογο TecDoc
• Τεχνικές οδηγίες, χρόνους τοποθέτησης, προγραμματισμένη συντήρηση ανά μοντέλο αυτοκινήτου
Επισκεφθείτε το portal στη διεύθυνση http://www.repxpert.com και μάθετε περισσότερα!

 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ONLINE

Ο ανανεωμένος κατάλογος για όλα τα προϊόντα LuK, INA, FAG και Ruville.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ONLINE

 
LuK RepSet Pro» και για ημιυδραυλικά συστήματα συμπλέκτη
Η Schaeffler και η Ford παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο με E-Wheel Drive

Η Schaeffler Automotive Aftermarket, επέκτεινε το πρόγραμμα διάθεσης του «LuK RepSet Pro», το οποίο πλέον περιλαμβάνει εφαρμογές για οχήματα με ημιυδραυλικά συστήματα συμπλέκτη. Η νέα αυτή λύση επισκευής του «LuK RepSet Pro» διαθέτει ένα δίσκο συμπλέκτη, πλατό, συμβατικό ρουλεμάν αποσύμπλεξης και δευτερεύουσα αντλία συμπλέκτη.
more

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου «auto, motor und sport», η Schaeffler παρουσίασε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο E-Wheel Drive, με ηλεκτροκίνηση στην πλήμνη του τροχού.

 
 
 
E-Mobility – Υβριδικές Λύσεις από τη Schaeffler
Η τεχνολογία Schaeffler για την εξελιγμένη μετάδοση διπλού συμπλέκτη της Honda “i-DCD”
Λύσεις επισκευής για επαγγελματικά οχήματα βαρέως τύπου: Νέα γενιά υλικών τριβής της LuK

Η ενεργειακή απόδοση είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA της Schaeffler. Η βελτιστοποίηση της αντίστασης τριβής, είναι ο πρωταρχικός σκοπός μας για τα ρουλεμάν. Η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, είναι το πρωτεύον κίνητρο για όλα τα εξαρτήματα που κατασκευάζει η Schaeffler εδώ και δεκαετίες.

 

Για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 και αυξημένη οδηγική ευχαρίστηση. Συνδυασμός Υβριδικής Τεχνολογίας και Διπλού Συμπλέκτη - Μια νέα εποχή στην Τεχνολογία Μετάδοσης Κίνησης.

 

Το νέο υλικό τριβής συμπλέκτη, ονομάζεται HD 30 PLUS και είναι διαθέσιμο για δίσκους συμπλέκτη διαστάσεων 430, 400 και 360μμ. Παρέχει έως και 30% μεγαλύτερη αντοχή του συστήματος συμπλέκτη. more

 
 
 
LuK RepSet 2CT για 6-τάχυτο κιβώτιο για Renault
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Schaeffler

Με το LuK RepSet 2CT για αυτοκίνητα Renault (6-τάχυτη μετάδοση DC4), η LuK έχει πλέον εξελίξει ακόμα μία λύση επισκευής για συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη. Αυτή η νέα λύση επισκευής, επιτρέπει στα ανεξάρτητα συνεργεία, να επισκευάζουν τα συστήματα ξηρού διπλού συμπλέκτη των αυτοκινήτων της Renault – πιο συγκεκριμένα, τα Mégane III και Scénic III με κινητήρες K9K. more

 

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σχεδιάζονται από μηχανικούς για μηχανικούς και προσφέρονται ως επί το πλείστον δωρεάν για τα συνεργεία. Με ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό, προσφέρουμε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα. Το τεχνικό τμήμα της Schaeffler, είναι στη διάθεση των συνεργείων για τεχνικά σεμινάρια, επίλυση εγγυήσεων και δωρεάν παροχή τεχνικών συμβουλών. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα τεχνικής εκπαίδευσης εδώ.